Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Max Schippers (boven) en Mats Janssen (onder), twee jonge skileraren die van onze passie ons werk hebben weten te maken. Wij geven skiles in Zell Am Ziller in het Zillertal. Wij onderhouden onze eigen ski’s. Dat vinden wij leuk en leerzaam. Zo staan we iedere dag  klaar om les te geven op top geprepareerde ski’s. Naast het skiles geven, volgen we allebei nog een HBO-opleiding.

Handwerk voor optimaal wintersportplezier
Tijdens onze opleiding tot skileraar leerden wij al snel dat met de hand waxen en slijpen een stuk beter is dan met de machine. De wax blijft hand gewaxt een stuk langer zitten en er gaat niks van je belag (de onderkant van uw ski’s/snowboard) verloren. Hierdoor heb je langer wintersportplezier. De kanten van de ski’s en snowboards worden met de hand secuurder geslepen waardoor ze in optimale staat blijven verkeren. Op deze manier haalt u langer het beste uit uw ski’s of snowboard. Wij hebben van ervaren skileraren de fijne kneepjes van het vak geleerd. 

Tijd voor kwaliteit
Ski’s en snowboards met de hand waxen en slijpen kost aanzienlijk meer tijd dan met de machine. Daarom kiezen skiwinkels vrijwel altijd voor de machine. Bij ons staat de kwaliteit van de ski’s en snowboards voorop, dus kiezen wij voor handwerk. Wij nemen graag extra tijd en moeite zodat uw ski’s langer soepel blijven glijden en niet halverwege de vakantie al stroever worden.   

Opties voor de ervaren skiër
Wij bieden voor de meer ervaren skiër verschillende opties. Geef bijvoorbeeld aan waar en wanneer u gaat skiën. Met deze gegevens kunnen wij de ski’s aanpassen aan de temperatuur van de sneeuw in uw skigebied. Wij koppelen dan een geschikte wax aan de temperatuur sneeuw. Die brengen we vervolgens aan op uw ski‘s of snowboard. Ook kunt u aangeven in welke graad u uw kanten geslepen wilt hebben. Dit ligt aan wat voor ‘skitype’ u bent: Houdt u van snelheid of doet u het liever rustiger aan? Maakt u graag veel korte bochten of juist liever veel lange bochten? Wij passen de ski aan uw wensen aan.

voeg een nieuwe pagina toe.